• Ethernet Cable
  • Spectacles
  • Leaning Tower of Pisa

ÎNGRIJIRE si PREVENTIE

Preventia constă într-o strânsă colaborare între pacient si medicul stomatolog, cu scopul de a conserva pe cât posibil dentitia .

 

Chirurgie si implantologie

Chirurgie oro dentara – oromaxilofaciala, parodontala, BMF, dento-alveolara.

Tehnicile specifice de chirurgie orala / dentara sunt folosite doar atunci cand este necesar intr-un cabinet stomatologic. Fie ca este vorba de o extractie sau de proceduri mai complicate, medicii nostri vor finaliza cu succes interventia chirurgicala.

FORMAREA CARIEI DENTARE LA COPII

Cariile dentare reprezinta distrugerea tesutului dintelui.

ALFACIODENT

 

Suntem o clinica stomatologica la nivel European, in colaborare cu medici chirurgi implantologi din Bucuresti.

 

Zambetul este foarte important, find unul din primele trasaturi observate la prima vedere. Un zâmbet luminos va ajuta sa va simtiti mai bine in pielea dumneavoastra, sa capatati incredere in propriile forte si sa nu aveti retineri niciodata de o prima intalnire cu cineva necunoscut. Pentru ca unul din primele lucruri pe care le observam la intalnirea cu o persoana este zambetul. "White Smile" Clinica Stomatologica Alfa Cio Dent este locul de unde pleci cu un ZAMBET Frumos si Sanatos.
Oricare din medicii clinicii noastre stomatologice va va trata cu profesionalism, transparenta, tehnologie, arta, toate acestea pentru a va oferi cea mai buna ingrijire si cel mai bun tratament. .
Serviciile Stomatologice oferite de clinica Alfa Cio Dent sunt accesibile tuturor fiind de cea mai buna calitate si la un pret rezonabil.

 

Cosmetica dentara

 

 

Albirea dintilor este tratamentul de cosmetica dentara cel mai des solicitat de pacienti. Albirea profesionala reprezinta indepartarea coloratiilor existente pe dinti. Pot beneficia de acest tratament inclusiv pacientii fumatori, sau cei care prezinta coloratii determinate de medicamente. Albirea dintilor nu afecteaza structura dintilor sau rezistenta acestora.

ETAPELE ERUPTIEI DINTILOR

Eruptia dentara reprezinta miscarea dintelui de la locul sau de formare .

 

Terapie

 

 

Terapia dentara este specialitatea stomatologica ce se ocupa cu tratarea leziunilor ce distrug tesuturile dure dentare, leziuni cunoscute sub numele de "carii". Cu cat e depistata mai timpuriu, cu atat sansa de a fi tratata mai simplu, mai putin costisitor si necesitand mai putine vizite la medicul dentist, este mai mare.

 
 

Ne Gasiti pe