• Ethernet Cable
  • Spectacles
  • Leaning Tower of Pisa

ÎNGRIJIRE si PREVENTIE

Preventia constă într-o strânsă colaborare între pacient si medicul stomatolog, cu scopul de a conserva pe cât posibil dentitia .

 

Chirurgie si implantologie

Chirurgie oro dentara – oromaxilofaciala, parodontala, BMF, dento-alveolara.

Tehnicile specifice de chirurgie orala / dentara sunt folosite doar atunci cand este necesar intr-un cabinet stomatologic. Fie ca este vorba de o extractie sau de proceduri mai complicate, medicii nostri vor finaliza cu succes interventia chirurgicala.

FORMAREA CARIEI DENTARE LA COPII

Cariile dentare reprezinta distrugerea tesutului dintelui.

ÎNGRIJIRE si PREVENTIE

 

Preventia constă într-o strânsă colaborare între pacient si medicul stomatolog, cu scopul de a conserva pe cât posibil dentitia naturală si structurile adiacente, prin prevenirea aparitiei bolilor dentare si a agravării lor.

Prevenirea bolilor dentare începe acasă, printr-o igienă orală corespunzătoare si printr-o alimentatie echilibrată. Este continuată în cabinet, prin efortul medicului stomatolog de a promova, recupera si mentine o sănătate orală desavârsită.

De asemenea, prevenirea constă si în controale periodice regulate, detartraj si radiografii dentare, atunci când este nevoie. Sigilările si fluorizările sunt de asemenea, metode foarte bune de tratament preventiv împotriva îmbolnăvirilor dentare.

Prevenirea ajută la evitarea unor probleme dentare grave, dureroase si costisitoare si reprezintă cheia ce ne oferă un zâmbet cald si sănătos si implicit, mai multă încredere.

 

Cosmetica dentara

 

 

Albirea dintilor este tratamentul de cosmetica dentara cel mai des solicitat de pacienti. Albirea profesionala reprezinta indepartarea coloratiilor existente pe dinti. Pot beneficia de acest tratament inclusiv pacientii fumatori, sau cei care prezinta coloratii determinate de medicamente. Albirea dintilor nu afecteaza structura dintilor sau rezistenta acestora.

ETAPELE ERUPTIEI DINTILOR

Eruptia dentara reprezinta miscarea dintelui de la locul sau de formare .

 

Terapie

 

 

Terapia dentara este specialitatea stomatologica ce se ocupa cu tratarea leziunilor ce distrug tesuturile dure dentare, leziuni cunoscute sub numele de "carii". Cu cat e depistata mai timpuriu, cu atat sansa de a fi tratata mai simplu, mai putin costisitor si necesitand mai putine vizite la medicul dentist, este mai mare.

 
 

Ne Gasiti pe