• Ethernet Cable
  • Spectacles
  • Leaning Tower of Pisa

ÎNGRIJIRE si PREVENTIE

Preventia constă într-o strânsă colaborare între pacient si medicul stomatolog, cu scopul de a conserva pe cât posibil dentitia .

Chirurgie si implantologie

Chirurgie oro dentara – oromaxilofaciala, parodontala, BMF, dento-alveolara.

Tehnicile specifice de chirurgie orala / dentara sunt folosite doar atunci cand este necesar intr-un cabinet stomatologic. Fie ca este vorba de o extractie sau de proceduri mai complicate, medicii nostri vor finaliza cu succes interventia chirurgicala.

FORMAREA CARIEI DENTARE LA COPII

Cariile dentare reprezinta distrugerea tesutului dintelui.

Endodontie

 

Este disciplina care se ocupa de tratarea canalelor radacinilor dentare dupa devitalizarea (extragerea nervului)dintilor.
Tratamentul endodontic corect are o importanta deosebita pentru integritatea dintelui devitalizat si pastrarea lui pe arcada un timp cat mai indelungat.
Tratamentul presupune o succesiune riguroasa a unor etape bine stabilite care cuprind indepartarea nervului, determinarea precisa a lungimii canalului radicular (se face cu aparatura de specialitate), largirea canalelor radiculare (efectuata cu aparatura specifica), sterilizarea lor prin aplicari si spalaturi cu substante specifice, obturarea (umplerea) canalelor cu materiale care in timp isi pastreaza proprietatile si nu sufera resorbtii. O obturatie de canal corect executata presupune sigilarea completa a canalului radicular pe toata lungimea canalului evitandu-se astfel posibile infiltrari microbiene.

 

Cosmetica dentara

 

 

Albirea dintilor este tratamentul de cosmetica dentara cel mai des solicitat de pacienti. Albirea profesionala reprezinta indepartarea coloratiilor existente pe dinti. Pot beneficia de acest tratament inclusiv pacientii fumatori, sau cei care prezinta coloratii determinate de medicamente. Albirea dintilor nu afecteaza structura dintilor sau rezistenta acestora.

ETAPELE ERUPTIEI DINTILOR

Eruptia dentara reprezinta miscarea dintelui de la locul sau de formare .

 

Terapie

 

 

Terapia dentara este specialitatea stomatologica ce se ocupa cu tratarea leziunilor ce distrug tesuturile dure dentare, leziuni cunoscute sub numele de "carii". Cu cat e depistata mai timpuriu, cu atat sansa de a fi tratata mai simplu, mai putin costisitor si necesitand mai putine vizite la medicul dentist, este mai mare.

 
 

Ne Gasiti pe